Сайтът на Лукрат с номинация в БГ Сайт 2010

2 ноември 2010, Коментари: 1, Автор: Ангелина Иванчева
Pубрики и теми: Новини, ,

Вчера, 1 ноември, стана ясно кои са финалистите от първия етап на гласуването на БГ Сайт 2010. Уважаемото, 50-членно жури, номинира 38 участника в 13 категории, които продължават надпреварата за престижното отличие.

Лукрат е сред тях, номинирани сме в катгорията “Корпоративен сайт”. Това е голямо признание за нас, лукратовци и най-вече за хората, които създадоха и се грижат за сайта. Благодарим на журито за високата оценка!

Благодарим на Борил Караиванов, Би Ес Ейч (www.bsh.bg) –  дизайнерът, който стои зад корпоративната идентичност на Лукрат. Благодарим на Александър Радев, технически консултант, който се грижи и поддържа сайта на Лукрат, както и на Александър Футеков, който е отговорен изцяло за съдържанието и поддръжката на английската версия на сайта ни и представянето на услугите ни там.

Екипът на Лукрат поздравява всички номинирани и стиска палци за своите клиенти достигнали номинации:

Призоваваме ви да подкрепяте нас, както и нашите клиенти, като се включите във вота на публиката и гласувате на: http://bgsite.org/vote.php

Вижте как се е пристрастил Джими и как сравнява основните конкуренти на фаворита си :-) ))http://www.facebook.com/#!/dimiter.simov

 

Download flash

Get Adobe Flash player

1 Коментар

Коментар (1): Alexo56
7 ноември 2010, 18:46

Браво, браво. :)

Коментирайте